2011. december 21., szerda

Ultrafire 501b CREE XM-L T6+akksik, töltő, bicikli - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Eladó egy új Ultrafire 501b taktikai lámpa 1000 Lumen, + 2 db akksi + töltő és kerékpár felfogató.
SMO reflektor, fémház, gumi O gyűrűk.
A lámpában Cree XM-L T6 led van ami a jelenleg kapható egyik legerősebb led! A lámpában lévő jó drivernek köszönhetően full fényerős üzemmódban a led kb 3A-en van meghajtva, azaz maximális fényerőn világít! (vannak driverek amik csak 1, 4-1, 5A adnak fullon, így ott a fényerő is kisebb)
A lámpa 5 fokozatban tud világítani:
Full - Közepes - Kicsi - Stroboszkóp - S. O. S.
A lámpa memóriás, megjegyzi milyen állapotban használtuk utoljára, módváltáshoz nem kell kikapcsolni csak megérinteni a kapcsolót!
A lámpa szép, és impozáns, jó kézben fogni, minőségi érzetet ad, szépen kidolgozott erős fém ház. (a beépített gumi O gyűrűknek köszönhetően esőben is használható).
1 x 18650 vagy 2 x CR123A akksival működik.
Nagyon meszire világít, de van szórt fénye is így a környezetet is erősen megvilágítja. Tökéletesen használható vadászáshoz, bringára, kirándulásra, biztonsági őröknek vagy otthon. (aki még nem próbált ilyen lámpát az el sem tudja képzelni mekkora fénye van, és mennyire erősen világít : ) )
Szembe világítani nem szabad vele, percekig alig látni utána!!!
A lámpához jár 2 db ajándék 18650-es akkumlátor, egy jó töltő és egy biciklis felfogató, olyanok mint a képeken látható.
A töltő 2 csatornás, és ami a Li-ion akksiknál lényeg, kikapcsol a töltés után, nem áll át csepptöltésre. ( a csepptöltés károsíthatja hosszabb idő alatt az akkut, a túltöltés pedig veszélyes is lehet) 
Csak 1db van, nem kell várni rá, azonnal átvehető, nem külföldről érkezik. Postázás pufi borítékban, ajánlottan és tértivevénnyel, a postázás +zacsi 800ft (260-290gr)
Ajánlott levél + LNK tértivevény nélkül a vevő felelősségére pufi borítékban 650ft.
Személyes átvétel Zuglóban az Őrs vezér térnél lehetséges.
Licit előtt érdeklődjön megvan-e még, mert máshol is hirdetem!


Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 18:45
. Ultrafire 501b CREE XM-L T6+akksik, töltő, bicikli - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése