2011. október 29., szombat

Men In Black - Sötét zsaruk 1-2. (3 DVD) DIGIPACK! - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Gyűjteményből eladó
eredeti, bontatlan
Men In Black - Sötét zsaruk 1-2. (3 DVD) DigiPack!
Tartalom:
1. lemez, A oldal:
Men In Black - Sötét zsaruk (1998)
A Men In Black - Sötét zsaruk két része a díszdobozos kiadásban egyetlen kétoldalas, kétrétegű (DVD-18) lemez két oldalán található. Az egyes oldalakon található filmek specifikációi és extrái megegyeznek a külön kapható részek első lemezeinek specifikációival!
A díszdobozban természetesen helyet kaptak a külön kapható változatokban is megtalálható extra lemezek, így a díszdoboz 3 korongjának tartalma TELJESEN MEGEGYEZIK a különálló részek 2-2 korongjának tartalmával!
- Ezer évvel ezelőtt kétség sem fért hozzá, hogy Földünk a világegyetem középpontja. Ötszáz éve még úgy tudták elődeink, hogy lapos a Föld. Tizenöt perce még azt hitted, egyedül az emberi faj egyedei képviselik rajta az értelmes lényeket. Képzeld el, mi mindenre derülhet fény holnap! - ezeket a sokat sejtető szavakat K ügynök mondja a titkos szervezet újoncának, a polgári nevétől és személyazonosságától megfosztott J-nek.
Bizony, már régóta nem kérdéses, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, de az bizonyára sokak számára meglepő, hogy az Idegenek évtizedek óta köztünk élnek és sokan közülük nem is bujkálnak a nyilvánosság elől.
Tudták például, hogy Sylvester Stallone is földönkívüli? Vele persze nincs semmi baj, elég jól beilleszkedett, de vannak renitens űrlények is, akik csak bajt kevernek.
Az ő megregulázásukra - no és az egész gigantikus összeesküvés titokban tartására - jött létre az a titkos szervezet, amelynek K és J ügynök is a tagja. Felkutatják és - ha kell - likvidálják az emberiséget veszélyeztető egyedeket, és nem feledkeznek el arról sem, hogy megfelelően töröljék az esetleges emberi szemtanúk emlékezetét. Hát ezért vagyunk még sokan, akik eddig semmit sem tudtak a köztünk élő idegenekről!
Extrák:
Technikai jellegű, rendkívül részletes (elsősorban a trükkökre vonatkozó) kommentár Barry Sonnenfeld, Rick Baker és az ILM (a trükkstúdió) munkatársai közreműködésével.
Vizuális kommentár Barry Sonnenfeldtől és Tommy Lee Jonestól. (Nem csak halljuk a rendező és a színész megjegyzéseit, kommentárjait, de végig látjuk is sziluettjüket. Alkalmanként meg is jelölnek - bekarikáznak, benyilaznak - egy egy vicces, vagy érdekes részletet a képen. Viccesebb, mint a film! )
Specifikációk:
Hang: magyar (DD 5. 1), angol (DD 5. 1), orosz (DD 5. 1)
Felirat: magyar, angol, francia, cseh, hindi, héber, svéd, dán, lengyel, horvát, szerb, orosz, norvég, török, görög, arab, holland, izlandi, finn, német, bolgár, szlovén, román
1. lemez, B oldal:
Men In Black - Sötét zsaruk 2. (2002)
Figyelem, idegenek a Földön! Tommy Lee Jones és Will Smith a két feketeöltönyös ügynök visszatér, hogy megmentse a Földet az újabb csillagközi katasztrófától.
Legutóbbi bevetésük óta K ügynök a posta alkalmazottjaként éli neutralizált életét, míg J ügynök folytatja munkáját az egyetlen földönkívülieket felügyelő központban.
Jay felfedezi a vonzó fehérnemű álmodell, Serleena ördögi cselszövését, és miután sikerül egykori társát visszacsábítania, együtt küzdenek az idegen söpredék ellen.
K ügynök, a hajdani sötét zsaru, ugyanis az egyetlen ember, aki tudja mi fán terem zarthai fény , és hogy miben sántikál elbűvölő lábaival Serleena. A két mindenre elszánt ügynök ezúttal több segítő- (vagyis inkább hátráltató) társsal is meg van áldva.
Bevetésre kerül Frank, az ügynöknek kissé kutyaütő feketeruhás eb, és újra itt vannak az élvhajhász kukacok - nőre éhesen!
Extrák:
Rendezői audiokommentár - választható rajzos segédlettel
Az idegenek az éterben
Előzetesek
Elő-előzetes
Rövidfilm: The Chubb Chubbs
Specifikációk:
Hang: magyar (DD 5. 1), angol (DD 5. 1), cseh (DD 5. 1), orosz (DD 5. 1)
Felirat: magyar, angol, arab, bolgár, horvát, cseh, dán, holland, finn, görög, héber, hindi, izlandi, norvég, lengyel, román, orosz, szerb, szlovén, svéd, török
2. lemez (Extrák az 1. részhez):
Karakter-animációs tanulmány (a látószög-váltó gomb segítségével megnézhetjük, hogyan nézett ki egy-egy figura az alkotás különböző folyamataiban, a vázlatrajztól kezdve, a dróthálós modellen keresztül a végső, renderelt változatig. )
Az alagút jelenet felboncolása (A karakter-tanulmányokhoz hasonlóan több munkafázisban nézhetjük meg az alagút-jelenetet a kamera-gomb segítségével váltva a rétegek között)
5 kimaradt jelenet
Vázlatrajzok, fotógaléria, storyboard
A Storyboard és a film összehasonlítása (a kép egyik felén a Storyboard látható, a másikon a végleges film)
Az eredeti (korabeli) werkfilm
Egy vadonatúj werkfilm, A Men In Black átváltozásai címmel
A filmzene videoklippje Will Smith-szel
Levél Barry Sonnenfeldtől
Így készült a Will Smith és az Edgar nevű lény közötti összecsapás-jelenet (változtatható kameraállás)
Házi filmstúdió. (Három rövid jelenetet vághatunk össze és összehasonlíthatjuk művünket az eredeti változattal - a rendező útmutatásaival. )
Fotógaléria, több mint 1000 fényképpel, vázlatrajzzal.
3. lemez (Extrák a 2. részhez):
Alternatív befejezés
Bakiparádé
Exkluzív kisfilmek:
- Utószinkron
- Űr-ezoterika
- Animáció-tervek
- A maszkok mögött: Rick Baker
- Űrdalok szerzője: Danny Elfman
- A sötét kutya: Frank
- Jarra
- Jeebs (Tony Shalhoub karaktere)
- Jeff
- Scrad/Charlie (Johnny Knoxville karakterei)
- Serleena (Lara Flynn Boyle karaktere)
- A kukacok
- Piff, paff, puff: a film hangeffektusai
- Díszlet és látvány
Will Smith videoklip
Öt jelenet készítése (kameraváltás gomb használatával
Reklámanyagok galériája
Filmográfiák
DVD-ROM-os extrák:
- Crossfire: MIIB intergalaktikus játék
- Képernyővédő
- Látványtervek
- Internetes linkek
Hangsávok
magyar
angol
cseh
orosz
Feliratok
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, hindi, holland, horvát, izlandi, lengyel, német, norvég, orosz, román, svéd, szerb, szlovén, török
Gyártó stúdió
Columbia/TriStar
Extrák
Interaktív menük
Közvetlen jelenetválasztás
Werkfilm (így készült... )
Audiokommentár(ok)
Videoklip (filmzene)
Kimaradt jelenetek
Alternatív vágás (pl.: választható végkifejlet)
Interjúk
DVD-ROM extrák
Több kameraállás
Képformátum
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!
Nézz szét termékeim közt, mennyiségi kedvezmény!



Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az aukció vége: 2011-11-04 22:46
. Men In Black - Sötét zsaruk 1-2. (3 DVD) DIGIPACK! - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése