2011. augusztus 26., péntek

Átok és rontás vizsgálat, levétel! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft


p { margin-bottom: 0. 21cm; }h3 { margin-bottom: 0. 21cm; }h3. western { font-family: "Arial", sans-serif; }h3. cjk { font-family: "DejaVu Sans"; }h3. ctl { font-family: "DejaVu Sans"; }
Átok, rontás és negatív energia vizsgálat, levétel!
 
p { margin-bottom: 0. 21cm; }
Sokan vannak, akik úgy érzik az átlagnál szerencsétlenebbek, vagy olyan negatív események sorozata történik velük, amiket már nem lehet a véletlen számlájára írni. Olykor megmagyarázhatatlan jelenségek is kísérik ezeket a tüneteket, sorozatos sikeretlenség az anyagiakban, vagy sikertelen magánélet, de gyakran az egészség is rossz lehet. Számos oka lehet az ilyen jellegű problémáknak, melyeket a köznyelv csak rontás vagy átok néven ismer, Jelen szolgáltatásunk segítségével megtudhatja Önön van-e bármilyen negatív energia vagy rontás, melytől segítségünkkel meg is szabadulhat.
Jelen aukcióban egy teljes körű átok és rontás vizsgálatra és levételre licitálhat a Delphoi Jósda szolgáltatásai közül!
Rontás képünk, vizsgálatunk, a beavatottak titkos tudásán alapul, melyet Magyarországon sehol máshol nem alkalmaznak. Csak mi vagyunk képesek felvenni a harcot az Önre telepedő sötétséggel, mely kihat élete fejezeteire. Megfelelő ellenszert, csak tőlünk kaphat, ami rendkívül egyszerű és költségkímélő Önre nézve. Minden rontással kapcsolatos tudásunk egyedinek mondható, mivel az avatottak tudása nem forog közkézen. Mi eddig egy sokak számára ismeretlen technikát alkalmazunk a rontás vizsgálatára és elhárítására egyaránt.
Jósdánkban a negatív energia analízist, rontás vizsgálatot szóban, Skype, telefon, vagy más hasonló közvetítő eszközök segítségével végezzük. Nem sokan képesek felismerni a valódi rontást, ezért erre a célra jósaink speciálisan kifejlesztett módszereket használnak. A beszélgetés keretében több kérdésre kell válaszolnia a megrendelőnek, hogy minden eshetőségek kivizsgálhassunk, majd pedig végrehajtania a mágus által tett javaslatokat. Amennyiben a vizsgálat során kiderül, hogy nincs Önön semmilyen negatív energia, akkor is kap egy Tarot kártya jóslást, melyben megnézzük problémáit milyen úton, szüntetheti meg. Így mindenképpen kapni fog valamilyen segítséget, szolgáltatást.


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-02 17:35
. Átok és rontás vizsgálat, levétel! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése