2011. július 27., szerda

Chuck Palahniuk: Altató ÚJ - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Regény, horror
súlya: 410 gramm, keménykötésű, védőborítással, 272 oldal
eredeti ára: 3000 Ft
A regény eredetileg 2002-ben jelent meg Lullaby címen.
Állatkínzás, zajártalom, szómágia, varázslat, gyerekhalál, boszorkányság, nekrofília és a szabad akarat - az új Palahniuk-könyv, az Altató hívószavai. Chuck Palahniuk az egyik legjobban hájpolt amerikai szerző - hát ebből a könyvből nem derül ki, miért. Tabudöntögető író-fenegyerekként tartják számon, édesapja brutális meggyilkolását dolgozta fel ennek a regénynek a megírásával. Ez a háttértörténet némileg magyarázatot is ad az Altató zavaros őrületére, ami itt mintha még Palahniukhoz képest is szokatlan méreteket öltene.
Az Altató főszereplője egy Carl Streator nevű újságíró, aki nagyon nehezen viseli el a környező világot - ahogy ő ismételgeti állandóan: az ingerfüggők és a figyelemfóbiások világát. Cikksorozatot kell írnia a titkozatos csecsemőhalálozásokról, és a téma egyre inkább uralni kezdi az életét. Az az elmélete, hogy egy afrikai gyermekmondóka a kulcs: szinte mindegyik gyerek mellett éppen ennél a versnél volt nyitva a könyv.  
Chuck Palahniuk ezúttal az információs kor poklába kalauzolja olvasóit. A horror és a fantasy elemeket vegyítő, groteszk road-regény minden ízében igazi Palahniuk-mű: sokkoló, megbotránkoztató, elgondolkodtató.
Kérlek olvasd el a saját oldalamat ! Köszönöm!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-06 20:29
. Chuck Palahniuk: Altató ÚJ - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése