2011. április 27., szerda

Kozma Mária: Vargha Mihály - Jelenlegi ára: 1 825 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Vargha MihályA könyv listaára: 2100 Ft. Leírás:
A hazai művészetkedvelő nagyközönség számára a határokon túli, pontosabban az erdélyi magyar képzőművészet prominenseit bemutató sorozat már a harmincötödik kötetét számlálja. Ezúttal a Kézdivásárhelyről származó szobrász, Vargha Mihály műtermébe látogathat el az olvasó. A hamarosan ötvenedik életévét betöltő művész kettős képet mutat, mintegy áthidaló ívet képez a múlt századi és a kortárs művészet között. A köztéri szobrainál inkább a klasszikus hagyományos kifejezési eszközöket használja fel, kisplasztikái azonban egy játékos, sajátos, eredeti világot, nyelvezetet teremtett. Leegyszerűsített, tiszta formáival az absztrakció legmagasabb fokára jutott el. Florális, zoomorf és antropomorf fogantatású, geometrikus alakzataival életet, költőiséget lehel a hideg formákba. Saját bevallása szerint a mikró- és makrovilág ellesett formáiban véli felfedezni azt a harmóniát, amely a formai megjelenítés katartikus látványát teremti meg. Munkásságába Szücs György művészettörténész, a Magyar Nemzeti Galéria főigazgató-helyettese vezet be. A sorozatban megszokott könyvészeti apparátus (jegyzetek, életrajzi adatok, bibliográfia, egyéni és csoportos kiállítások, a művész köztéri és közgyűjteményi alkotásai) a színes reprodukciósorozat és a bevezető tanulmány között foglal helyet, melyből kiderül, hogy Vargha Mihály különleges szobrait nem csak Székelyföldön és Erdélyben, hanem Amerikában, Skandináviában és Budapesten is ismerik. ISBN: 978-973-665-314-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 825 Ft

Az aukció vége: 2011-04-30 08:08
. Kozma Mária: Vargha Mihály - Jelenlegi ára: 1 825 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése